TINGGALKAN JEJAK

Sunday, May 30, 2010

SET HAMIL DCL


Apakah Bidadari??

• BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan suami isteri dikomposisikan dengan bahan semulajadi mewah seperti madu asli, sirih, akar serapat, kacip fatimah, kurma, manjakani, jarum emas, asam jawa, daun cekur dan lain-lain herba terpilih.

• BIDADARI kaya dengan protein, serat, karbohidrat dan vitamin A, B, C, D dan E, sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina system rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri).

Bidadari ("The fairy") is a functional drink for good health and beauty formulated with luxurious natural ingredients as Natural Honey, "Manjakani," Betel Leaves lemon grass, "Serapat" root "Golden Needles" Patema "crackers" tamarind, dates and other selected herbs. Rich in proteins, fibres carbohydrates and vitamins A, B, C, D and E. Bidadari is very effective in developing facial charm and becoming a catalyst in achieving husband-wife sexual pleasures.

Apakah kelebihan BIDADARI??

• Membantu masalah keputihan
• Membantu mengatasi masalah senggugut
• Membina rahim
• Mengecutkan rahim
• Mengecutkan otot faraj
• Menyempitkan faraj
• Menguatkan system kemutan
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin
• Menambahkan kolagen dalam badan
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
• Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
• Melegakan panas badan
• Menegangkan payudara
• Membantu merawat IQ
• Membekalkan tenaga segera
• Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan

Helps overcoming white discharge
Helps overcoming pre-menstrual syndrome
Building the womb
Contracting the womb
Contracting the vaginal muscles
Narrowing the vagina
Strengtening the gripping system
Enhancing sexual passion and energy thus giving positive impact to the husband-wife during intercourse
Increasing collagen in the body
Beautifying the skin and enhancing facial charm
Helping in expelling bodily and mouth odours
Reducing body heat
Firming the breasts
Helping in improving the IQ
Supplying instant energy
Helping in treating ulcers and post-operation wounds


Bahan Kandungan :

- Madu Asli, Manjakani, Sirih, Serai, Akar Serapat, Jarum Emas, Kacip Fatimah, Asam Jawa, Kurma dan lain-lain herba terpilih.

Cara Pengambilan :

Minum 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam, gunakan sudu PLASTIK, jangan letak dalam petisejuk dan elakkan dari mengambil sebarang minuman dalam 1 jam selepas minum bidadari.

Two table spoonfuls, twice daily (Normally reaction would be felt after about two hours). It would be best not to drink anything within an hour after taking the Bidadari.

LARANGAN :

JANGAN AMBIL BIDADARI SEMASA DATANG HAID DAN SEMASA TEMPOH KEHAMILAN.

HARGA RM53.00 (250ML) / RM77.00 (375ML)


Sejarah NuAge

Telah dipercayai bahawa wanita-wanita di negara Scandinavia ada menyimpan rahsia untuk kejelitaan yang berkekalan. Walaupun dalam usia lanjut, wajah seri ayu dan kulit lembut seolah-olah tidak mempedulikan kesan hayat dan masa berlalu. Sains kini memberitahu kita bahawa rahsia Scandinavia itu bukan sebenarnya unsur-unsur genetik belaka. Kajian bertahun-tahun telah membuktikan bahawa tabiat pemakanan negara Nordik ini yang kaya dengan sumber semulajadi Bio Marin yang sebenarnya banyak mempengaruhi kesihatan dan kejelitaan kulit.

Apakah adunan di dalam NuAge?

Diadun daripada sumber makanan asli mewah yang menakjubkan, iaitu sumber marin (polysakarida, collagen, protein, chondroitins, elastin, karbohidrat dan lain-lain), ekstrasi dari buah anggur (grape) dan sayuran terpilih. Tanpa bahan kimia, suci dan halal.

Kesan Kesihatan

• Membuang toksin dalam tubuh
• Membantu memulihkan luka luaran dan dalaman
• Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan
• Membantu mengawal darah tinggi
• Mampu membersih dan membina kolon/usus
• Membantu proses penghadaman
• Membantu mengatasi masalah berak berdarah
• Membina, membersih dan melancarkan peredaran haid yang tidak teratur
• Mengawal/melambatkan proses menopous
• Sesuai untuk senggugut
• Membantu mengatasi masalah kerap keguguran
• Membantu mengatasi masalah kencing tak lawas
• Membantu mengatasi masalah kerap kena bisul
• Menguatkan akar rambut
• Meningkatkan daya ingatan
• Memulihkan daya tidur
• Sesuai untuk buasir, migrain, batu karang, gastrik, ulser, jantung berlubang dan lain-lain kekurangan jantung
• Meningkatkan stamina

Detoxification functions
Improves memory
Improves digestive system
Reduce insomnia
Heals and reduce haemorrhoids
Eliminate pain in joints or bones
Restore menstrual disorder
Eliminate or reduce period pains
Improve overall blood flow
Internal and external wounds heals faster
Controls and slow down the aging process
Heals gastric and ulcer
Improves immune system
Help to control blood cholesterol
Stronger immune system
Increase sexual desires
Reduces frequent abortions
Improve and restore urination
Strengthen hairs
Develop strong immune system

Bahan Kandungan :

- Protin dan karbohidrat marin, ekstrak buah-buahan, sayur-sayuran asli dan kondisioner makanan yang dibernarkan.

Cara Pengambilan :

Tuang 1 sachet NuAge ke dalam mulut, hisap dan telan. Cuba elak dari ambil sebarang minuman dalam 30 minit selepas pengambilan NuAge. Pengambilan cuma 1 sachet setiap awal pagi semasa perut kosong.

HARGA WM: RM78.00 | EM: RM85.00 | BRU: $41.00 | S'PORE $41.00
3GM X 15 Sachets



E-brain adalah makanan otak yang diformulakan oleh pakar perubatan homeopati yang terkenal . Terbukti berkesan menyuburkan otak (meningkatkan fungsi sel otak) dengan menggalakkan rami saraf aksomatik dan aksodendritik pada sel (neuron) otak, seterusnya meningkatkan proses pengawalaturan Central Nerve System (CNS).

• Tablet E-brain diformulasikan berasaskan susu kambing atau susu unta dan glukosa serta gabungan garam tisu. Ia tidak mengandungi bahan-bahan yang boleh memudaratkan tubuh seperti dadah, steroid dan bahan kimia yang boleh memberikan kesan sampingan apabila diambil secara berpanjangan. Ini bermakna ia selamat digunakan walaupun diambil secara berlebihan.

• Media yang berasaskan susu unta/susu kambing yang digunakan amat berkesan untuk pembinaan tulang, menguatkan otot, meningkatkan fungsi hati dan pembinaan sel-sel darah. Gabungan garam-garam tisu biokimia triturate seperti kalsium fosfat, kalium fosfat dan magnesium fosfat yang terdapat dalam juzuk yang tetap dalam E-brain akan menyuburkan otak.

Cara Pengambilan :-

• Ambil 2 biji pagi, 2 biji malam. Dikemam di dalam mulut dan cuba elakkan dari mengambil minuman 30 minit dalam selepas ambil E~Brain. Gunakan sudu plastik dan jangan dipegang dengan hujung jari.

• Tidak perlu masuk dalam petisejuk dan jangan letak dekat dengan punca elektrik seperti atas tv, atas vcd player dan sebagainya.

Antara Keistimewaan :

Membaiki CNS
menenangkan minda
Menambah tenaga mental
Mengatasi masalah pelupa

Upgrade memory ability Calmness

HARGA WM: RM48.00 | EM: RM53.00 | BRUNEI: $27.50 | S'PORE: $26.00
90 tablets

Testimoni...

Salam

Saya juga ingin berkongsi kegembiraan dan mengucapkan tahniah kepada Puan Norhayati Md Yatim kerana telah disahkan mengandung 7 minggu oleh doktor pagi tadi setelah 7 tahun menunggu. Beliau baru menjadi ahli DCL pada pertengahan bulan Oktober 2008. Apa yang saya tahu, setelah mengamalkan produk DCL terutama Bidadari (selepas buat detox), period beliau mula teratur (sebelum ni cam ada masalah). Alhamdulillah, dengan pengambilan yang betul dan teratur, akhirnya usaha beliau telah membuahkan hasil. So pada kak yati tahniah sekali lagi... dan semoga sihat dan selamat melahirkan baby yg dinanti...

Pada ahli DCL yang lain... mana yang merancang nak anak tuh.. cuba2 konsisten dan teratur mengambil produk DCL ni ye... usaha + tawakal pada ALLAH, insya- ALLAH.. ALLAH pasti membantu... jgn ler hangat2 tahi ayam je... makan sebotol da tuh terus stop dan senyap jer.....

Kak yati... nanti anta testimoni ek...

Kita tunggu testiimoni puan rabiah pulak .. yg kini tunggu hari nak melahirkan anak jer...

Tahiniah ler downline ku.. anak2 DCL bakal lahir pada 2009 ni....

Juga Siti Nadiah..pun baru disahkan mengandung (maybe 5-6 minggu)... jgn lupa ambil produk semasa hamil ye.....

Syabas dan tahniah !!!!!

Siti Khaizura 013-2086611/012-3648021

Testimoni online...

aila_zzzz 09.45: yer kak sy peknen anak sulung
laila_zzzz 09.46: nak setahun 11 bulan kot baru ade isi
kmj 09.46: ooo...
kmj 09.46: ni memang anak bidadari la ni ye
zura0310 09.46: ok kak tengah berusaha ngan maz ni ngan team2 ni
laila_zzzz 09.46: ms ambik bid 10 bulan kot
kmj 09.47: baper botol dah minum bidadari baru pregnant tu
laila_zzzz 09.47: bg asben mkn arjuna gak
zura0310 09.47: akak korek kak buat testimoni
laila_zzzz 09.47: alhamdulillah berkesan
zura0310 09.47: nak letak gak dlm kedai ni nanti heheheh
laila_zzzz 09.47: yag ketiga botol tu xminum lagi seb da rs lain mcm, tp ms tuh check xnmpk ape2 lagi...
zura0310 09.50: aku ingat laila ko tanya klu org peknen tapi terminum bidadari ada kesan tak hehehe
zura0310 09.51: kononnya kawan ko padahal ko taknak ngaku tu heheheh
zura0310 09.51: masa ko tanya tu aku kat jusco tgh shoping mata hehehehe



HARGA

BIDADARI 250ML = RM53.00 / BIDADARI 375ML = RM77.00

NUAGE 15 SACHET = RM78.00

E~GNIUS = RM48.00

KOS PENGHANTARAN SILA HUBUNGI PERUNDING KEDAI-E



INTECLEANSE

BIDADARI 375ML

NUAGE

E~GNIUS

KEAHLIAN DCL

HANYA RM250.00 SAHAJA...

PENGHANTARAN (KURIER KE SEMENANJUNG, POS UDARA KE SABAH SARAWAK)

** UNTUK KOS POSLAJU KE SABAH/SARAWAK ATAU KOS PENGHANTARAN KE S'PORE/BRUNEI, SILA RUJUK PERUNDING KEDAI-E **

No comments:

Ayatul Kursi

Ayat Seribu Dinar

CARA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN

Proses Jual Beli Mudah Je. ikuti Langkah2 dibawah

1) NAMA:

2) ALAMAT:

3) NO TEL:

4) JENIS PRODUK:

5) KUANTITI:


Email kepada saya butiran di atas:

wmolyna@yahoo.com

atau SMS/TEL : 012-99542464 / 09-8454008


Tunggu saya REPLLY email/sms anda, kemudian bolehlah

(TRANSFER AKAUN / CASH DEPOSIT / BANK IN) ke dalam salah Satu Akaun yang tertera di bawah ni, NO AKAUN AKAN DIMAKLUMKAN MELALUI EMAIL/SMS









Harap maklum.


PENGHANTARAN
  • Penghantaran dibuat pada hari isnin dan khamis melalui pos laju, parcel dan courier **produk DCL & produk kesihatan yg lain kecuali Herba MUNA ASY SYIFA dipos/courier setiap hari kecuali cuti mingguan/kelepasan am**
  • Sekiranya proses penghantaran tidak pada hari tersebut anda akan saya maklumkan
  • Kos pos akan dimaklumkan setelah pemilihan barang disahkan
  • Kami akan memaklumkan proses penghantaran setelah pembayaran diterima masuk
  • Nombor tracking anda akan saya maklumkan melalui email / cxbox


A). POSLAJU






RM6 - Sem. M'sia utk 500g pertama

RM 1 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8 - Sarawak utk 500g pertama

RM 1.50 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8- Sabah utk 500g pertama

RM 2 utk tambahan 250g berikutnya.


RM51.60-Brunei utk 500gm yang pertama

RM48 - Singapore utk 500gm yang pertama



B). POS PARCEL






*Brunei

- RM17.60 utk 250gm yang pertama

-RM2.10 setiap tambahan 250gm              

*Singapore

-RM16.50 utk 250gm yang pertama

-RM1.00 setiap tambahan 250gm

Pos parcel with tracking number

(Hanya sedikit insurance cover jika berlaku kerosakan barang-1.5% shj)


Local Delivery Standard

Sampai antara 3-7 hari bekerja


C). POS EKSPRESS
sampul RM2.50

sampul RM3

sampul RM4


D).COURIER

kos kurier adalah RM6.70 utk 3kg pertama bagi semenanjung malaysia(bandar2 utama). sabah & sarawak akan dikenakan harga berlainan**


PERHATIAN!!!!!!

PEMBELIAN BARANG MUDAH ROSAK/ FRAGILE:

*Pengguna dinasihatkan utk memilih poslaju kerana ada insuran jika berlaku kerosakan barang.

*Parcel tiada insuran.
* Risiko kerosakan diperjalanan tidak ditanggung oleh pihak kami.


PERIKSA BARANG SEBELUM TERIMA

* SILA PASTIKAN ANDA PERIKSA TERLEBIH DAHULU BARANGAN yang di terima dari pihak pos sebelum anda menandatangani borang penerimaan pengeposan tersebut (especially barangan FRAGILE, kaca, seramik, etc)

*Anda dinasihatkan tidak menandatangani borang penerimaan tersebut sekiranya
i) anda lihat kotak remuk / terbuka / koyak / rosak / etc
ii) anda dapati barang-barang tersebut rosak / pecah / patah


BARANG ROSAK/ PECAH:

ANDA DIMINTA BUAT LAPORAN di mana2 pejabat poslaju terdekat berkenaan barangan yg rosak tersebut dengan secepat yg mungkin bagi tujuan tuntutan insurans / gantian \

SILA HUBUNGI POS CARE LINE 1-300 - 300 - 300 sekiranya terdapat sebarang masalah / kelewatan dan juga untuk sebarang pertanyaan.


**ATAU ANDA BOLEH ISI PESANAN DI ORDER FORM MESRA SHOP**


Name:
Address:
Email Address:
Phone Number:
Item code & quantity:
Payment menthod: CIMB
MAYBANK
BANK ISLAM

Type of Postage: POSLAJU
POS EKSPRESS
POS PARCEL
ANY QUESTIONS?? PLEASE WRITE HERE

This form powered by Freedback