TINGGALKAN JEJAK

Sunday, May 30, 2010

AURA GENIUS

Aura Genius diformulasi khusus untuk anak-anak yang ingin cemerlang dalam bidang pembelajaran. Adunan minyakpati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan 'Lotus Enegry' ini khusus bagi merangsang 'Crown Charka' dibahagian otak mampu membuka minda anda semekar teratai lagi harum, memberpaiki daya ingatan, menajamkan daya tumpuan, meningkatkan kreativiti disamping meningkatkan tahap keyakinan diri dan membina jati diri.

Aura Genius yang dipertengakan lagi dengan butiran tenaga kristal Amethyst dan tenaga garam kristal didalam setiap botol mampu menggerakkan atom di bahagian otak supaya daya kuasa minda anak anda terangsang lalu mencetuskan ilham. Menggunakan otak kiri dan kanan, pengaliran tenaga minda yang lancar serta membuka aliran tenaga chakra yang tersumbat di bahagian crown chakra (kepala) yang menyebabkan anak-anak anda lemah, tidak bersemangat, lembab, malas berfikir, negatif, degil, tidak berdaya saing serta tidak berkeyakinan.

Aura Genius adalah satu-satunya formula istemewa yang mampu membangunkan SQ (Spititual Inteligence) iaitu kecerdasan kerohanian anak anda yang tinggi disamping membina membina personaliti unggul.

Kebaikan Aura Genius

* Mengembalikan semangat ingin belajar

* membukakan minda dan menjernihkan fikiran

* Membukakan ilham dan kreativiti

* Menguatkan daya ingatan

* Mencerdaskan daya pemikiran sihat

* Keupayaan berfikir yang tinggi

* Menguatkan daya tumpuan

* Mempunyai minda yang positif dah cemerlang

* Meningkatkan daya imaginasi dan dan visualisasi

* Mempunyai daya saing dan jati diri yang tinggi

* Mempunyai tahap keyakinan dan kepercayaan yang tinggi

* Meningkatkan kecerdasaan kerohanian

* Membina personaliti cemerlang dan unggul

Cara Penggunaan

Basahkan muka, telinga dan keseluruhan bahagian kepala dengan air sejuk atau air zam zam. Titiskan setitis Aura Genius ditapak tangan, gosokkan dan sapu dikeseluruhan bahagian muka dan kepala.

*** Untuk Kegunaan luaran sahaja.

TESTIMONI PENGGUNA AURA GENIUS

Akak nak share pengalaman bersama Aura Seri & Aura Genius. Akak guna Aura Seri dah lebih seminggu skali ngan hubby...buat bilasan mandi 2x sehari... setiap pagi buat sapu kat muka utk menaikkan lagi seri wajah yg dah mmg berseri ni....sejarah hidup akak ni agak teruk sikit, penah kena buat kat bekas asben... puas berubat sana sini, pastu ok dah... seminggu guna Aura Seri ni, badan jd sakit2, bisa2 dan kepala jadi pening semacam...ingat xcukup minum air...so akak minumla byk2..makin menjadi2 plak..sampai xleh bangun gi keje..pastu akak tipon HQ aura seri, then tipon bapa angkat, rupanya ada lg saki baki yg lama2 dlm badan, dikeluarkan...so akak baca yasin dan minum air yasin tu dan teruskan dgn aura seri 2 x sari... alhamdullilah skang dah masuk minggu ke dua, bisa2 tu dah xde...solat pun lebih khusuk...susah nak percaya pd mata kasar, tp akak yakin AS tu membantu + doa2 selepas setiap solat... juga jiran2 mula menanya, muka akak nampak lebih berseri2, dia org tanya pakai ape....so mulala akak mempromosi AS...hopefully berhasil... AG pula akak pakai pd anak2...anak bongsu akak ni nakal dia xterhingga...suka nyakat kakak2 dia...tp sejak akak guna AG, dah makin berkurangan nakal dia, dan yg paling menyeronokkan dia makin cerdas dan kreatif... baru 3 tahun 1/2 tp kreatif...dia bleh on pc sendiri dan pasang CD pelajaran sendiri...kakak yg umur 5 tahun pun xtahu...akak yakin AG membantu sbb anak2 akak ni mmg anak2 DBrain...so AG tu sebagai booster nampak gayanya.... berbaloi la akak invest kat AG...semuga anak2 akak jadi lebih mantap mindanya dan lebih kreatif utk yang baik2... Sape yg belum cuba tu, elokla invest...buat aura2 yg xelok tu tuk keharmonian rumahtangga kita dan keluarga kita...

HARGA : RM88

KOS PENGHANTARAN PERCUMA

No comments:

Ayatul Kursi

Ayat Seribu Dinar

CARA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN

Proses Jual Beli Mudah Je. ikuti Langkah2 dibawah

1) NAMA:

2) ALAMAT:

3) NO TEL:

4) JENIS PRODUK:

5) KUANTITI:


Email kepada saya butiran di atas:

wmolyna@yahoo.com

atau SMS/TEL : 012-99542464 / 09-8454008


Tunggu saya REPLLY email/sms anda, kemudian bolehlah

(TRANSFER AKAUN / CASH DEPOSIT / BANK IN) ke dalam salah Satu Akaun yang tertera di bawah ni, NO AKAUN AKAN DIMAKLUMKAN MELALUI EMAIL/SMS









Harap maklum.


PENGHANTARAN
  • Penghantaran dibuat pada hari isnin dan khamis melalui pos laju, parcel dan courier **produk DCL & produk kesihatan yg lain kecuali Herba MUNA ASY SYIFA dipos/courier setiap hari kecuali cuti mingguan/kelepasan am**
  • Sekiranya proses penghantaran tidak pada hari tersebut anda akan saya maklumkan
  • Kos pos akan dimaklumkan setelah pemilihan barang disahkan
  • Kami akan memaklumkan proses penghantaran setelah pembayaran diterima masuk
  • Nombor tracking anda akan saya maklumkan melalui email / cxbox


A). POSLAJU






RM6 - Sem. M'sia utk 500g pertama

RM 1 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8 - Sarawak utk 500g pertama

RM 1.50 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8- Sabah utk 500g pertama

RM 2 utk tambahan 250g berikutnya.


RM51.60-Brunei utk 500gm yang pertama

RM48 - Singapore utk 500gm yang pertama



B). POS PARCEL






*Brunei

- RM17.60 utk 250gm yang pertama

-RM2.10 setiap tambahan 250gm              

*Singapore

-RM16.50 utk 250gm yang pertama

-RM1.00 setiap tambahan 250gm

Pos parcel with tracking number

(Hanya sedikit insurance cover jika berlaku kerosakan barang-1.5% shj)


Local Delivery Standard

Sampai antara 3-7 hari bekerja


C). POS EKSPRESS
sampul RM2.50

sampul RM3

sampul RM4


D).COURIER

kos kurier adalah RM6.70 utk 3kg pertama bagi semenanjung malaysia(bandar2 utama). sabah & sarawak akan dikenakan harga berlainan**


PERHATIAN!!!!!!

PEMBELIAN BARANG MUDAH ROSAK/ FRAGILE:

*Pengguna dinasihatkan utk memilih poslaju kerana ada insuran jika berlaku kerosakan barang.

*Parcel tiada insuran.
* Risiko kerosakan diperjalanan tidak ditanggung oleh pihak kami.


PERIKSA BARANG SEBELUM TERIMA

* SILA PASTIKAN ANDA PERIKSA TERLEBIH DAHULU BARANGAN yang di terima dari pihak pos sebelum anda menandatangani borang penerimaan pengeposan tersebut (especially barangan FRAGILE, kaca, seramik, etc)

*Anda dinasihatkan tidak menandatangani borang penerimaan tersebut sekiranya
i) anda lihat kotak remuk / terbuka / koyak / rosak / etc
ii) anda dapati barang-barang tersebut rosak / pecah / patah


BARANG ROSAK/ PECAH:

ANDA DIMINTA BUAT LAPORAN di mana2 pejabat poslaju terdekat berkenaan barangan yg rosak tersebut dengan secepat yg mungkin bagi tujuan tuntutan insurans / gantian \

SILA HUBUNGI POS CARE LINE 1-300 - 300 - 300 sekiranya terdapat sebarang masalah / kelewatan dan juga untuk sebarang pertanyaan.


**ATAU ANDA BOLEH ISI PESANAN DI ORDER FORM MESRA SHOP**


Name:
Address:
Email Address:
Phone Number:
Item code & quantity:
Payment menthod: CIMB
MAYBANK
BANK ISLAM

Type of Postage: POSLAJU
POS EKSPRESS
POS PARCEL
ANY QUESTIONS?? PLEASE WRITE HERE

This form powered by Freedback