TINGGALKAN JEJAK

Sunday, May 30, 2010

APPLE GREEN DIET TEA


APPLE GREEN DIET TEA diformulasikan dari serat epal, ekstrak teh hijau, ekstrak aloe vera , asid sitrik, perasa dan pemanis yang dibenarkan.

Sebagai agen pemotong lemak di dalam badan dan pelawasan selain membantu membetulkan peredaran darah, anti-penuaan serta melindungi organ-organ penting daripada toksin.

CARA PENGAMBILAN

bancuh 1 sachet dalam air suam ataupun air sejuk dalam 1 cawan. waktu untuk minum adalah waktu pagi boleh minum sebelum sarapan ataupun selepas sarapan. boleh diminum lebih dari 1 sachet sehari iaitu waktu petang atau malam.

harga : RM118.00 (1 kotak 20 sachets x 10gm) , kurier RM5.30


From: "Noor Sazilah Mat Wajer" < n_sazilah@yahoo.com > To: mydcl@yahoogroups.com Assalammualaikum, Nak share sikit pengalaman saya menggunakan Apple Green tea ni. Memula tu sekadar nak mencube je sebab kekadang ada product yg tak serasi dgn badan kite. Saya amik pakej keahlian dcl yg ada Green Apple tea ni. Tak sangka lak memang berkesan. First sachet je dah raser kesan nak membuang tu. Memang bagus untuk yang ada sembelit. Perut raser lega dan badan pun rase ringan jer. Mungkin sebab bahan2 dlm green apple ni dah buang lelemak badan melalui pembuangan air besar. Satu kotak yg ada 20 sachet tu dah turunkan hampir 2 kg berat badan saya nih....dah slim sket..heh..heh. .heh. Rase dan baunyer pon menyegarkan. Selain Green Apple tea ni, saya amik gak Red Guara Coffee + Qshe bagi membantu proses diet yg lebih cepat. Tima kasih pada dcl yg mengeluarkan product yg amat berkualiti dan berkesan. Saya akan tetap jadik pengguna setia dcl. Sazila Shah Alam 012-2390508
n_sazilah@yahoo.com >

No comments:

Ayatul Kursi

Ayat Seribu Dinar

CARA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN

Proses Jual Beli Mudah Je. ikuti Langkah2 dibawah

1) NAMA:

2) ALAMAT:

3) NO TEL:

4) JENIS PRODUK:

5) KUANTITI:


Email kepada saya butiran di atas:

wmolyna@yahoo.com

atau SMS/TEL : 012-99542464 / 09-8454008


Tunggu saya REPLLY email/sms anda, kemudian bolehlah

(TRANSFER AKAUN / CASH DEPOSIT / BANK IN) ke dalam salah Satu Akaun yang tertera di bawah ni, NO AKAUN AKAN DIMAKLUMKAN MELALUI EMAIL/SMS









Harap maklum.


PENGHANTARAN
  • Penghantaran dibuat pada hari isnin dan khamis melalui pos laju, parcel dan courier **produk DCL & produk kesihatan yg lain kecuali Herba MUNA ASY SYIFA dipos/courier setiap hari kecuali cuti mingguan/kelepasan am**
  • Sekiranya proses penghantaran tidak pada hari tersebut anda akan saya maklumkan
  • Kos pos akan dimaklumkan setelah pemilihan barang disahkan
  • Kami akan memaklumkan proses penghantaran setelah pembayaran diterima masuk
  • Nombor tracking anda akan saya maklumkan melalui email / cxbox


A). POSLAJU






RM6 - Sem. M'sia utk 500g pertama

RM 1 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8 - Sarawak utk 500g pertama

RM 1.50 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8- Sabah utk 500g pertama

RM 2 utk tambahan 250g berikutnya.


RM51.60-Brunei utk 500gm yang pertama

RM48 - Singapore utk 500gm yang pertama



B). POS PARCEL






*Brunei

- RM17.60 utk 250gm yang pertama

-RM2.10 setiap tambahan 250gm              

*Singapore

-RM16.50 utk 250gm yang pertama

-RM1.00 setiap tambahan 250gm

Pos parcel with tracking number

(Hanya sedikit insurance cover jika berlaku kerosakan barang-1.5% shj)


Local Delivery Standard

Sampai antara 3-7 hari bekerja


C). POS EKSPRESS
sampul RM2.50

sampul RM3

sampul RM4


D).COURIER

kos kurier adalah RM6.70 utk 3kg pertama bagi semenanjung malaysia(bandar2 utama). sabah & sarawak akan dikenakan harga berlainan**


PERHATIAN!!!!!!

PEMBELIAN BARANG MUDAH ROSAK/ FRAGILE:

*Pengguna dinasihatkan utk memilih poslaju kerana ada insuran jika berlaku kerosakan barang.

*Parcel tiada insuran.
* Risiko kerosakan diperjalanan tidak ditanggung oleh pihak kami.


PERIKSA BARANG SEBELUM TERIMA

* SILA PASTIKAN ANDA PERIKSA TERLEBIH DAHULU BARANGAN yang di terima dari pihak pos sebelum anda menandatangani borang penerimaan pengeposan tersebut (especially barangan FRAGILE, kaca, seramik, etc)

*Anda dinasihatkan tidak menandatangani borang penerimaan tersebut sekiranya
i) anda lihat kotak remuk / terbuka / koyak / rosak / etc
ii) anda dapati barang-barang tersebut rosak / pecah / patah


BARANG ROSAK/ PECAH:

ANDA DIMINTA BUAT LAPORAN di mana2 pejabat poslaju terdekat berkenaan barangan yg rosak tersebut dengan secepat yg mungkin bagi tujuan tuntutan insurans / gantian \

SILA HUBUNGI POS CARE LINE 1-300 - 300 - 300 sekiranya terdapat sebarang masalah / kelewatan dan juga untuk sebarang pertanyaan.


**ATAU ANDA BOLEH ISI PESANAN DI ORDER FORM MESRA SHOP**


Name:
Address:
Email Address:
Phone Number:
Item code & quantity:
Payment menthod: CIMB
MAYBANK
BANK ISLAM

Type of Postage: POSLAJU
POS EKSPRESS
POS PARCEL
ANY QUESTIONS?? PLEASE WRITE HERE

This form powered by Freedback