TINGGALKAN JEJAK

Sunday, May 30, 2010

PRODUK PELANGSING-DCL

1) INTECLEANSE (RM48.00 20 KAPSUL)

Digunakan secara tradisional untuk membersih dan membina usus, melawaskan pembuangan najis, melegakan sembelit, menurunkankan berat badan (obesity), stress, metabolisma rendah, penghadaman & paras hormon rendah.

Amalkan sebiji setiap malam sebelum tidur.

2) RED GUARA CAFE (RM22.00 18 SACHETS)

Memberikan rasa kenyang, tahan lapar dan mengurangkan selera makan yang tinggi. Amalkan 1 sachet setiap hari atau bila diperlukan (bila rasa lapar).

3) RY-ILEX (RM58.00 40KAPSUL)

Ry-ILEX yang diformulakan oleh pakar (Dr.) perubatan herba dan perawatan alternatif berasaskan R&D yang mendalam, adalah terbukti sangat berkesan untuk membakar kolesterol dalam darah dan melembutkan saluran darah. Dan hasilnya saluran darah akan terbuka dan sekaligus melancarkan perjalanan darah.

Cara Pengambilan :-

Makan waktu malam.

4) QSHE (RM68.00 42 KAPSUL) (WANITA SAHAJA - OPTIONAL)

Setelah berlaku penurunan berat, penghapusan lemak-lemak dalam badan, kulit2 akan sedikit mengendur, untuk memberikan ketegangan dan re-shape tubuh badan kembali, disarankan pengambilan q-she.

Q~she Diadun dari lobata(pueraria mirifica) gred terpilih, berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi mengaktifkan kolagen BAWAH kulit yang mana hasilnya anda akan lihat dan rasai setiap hari.

Q~She akan menegangkan dan menghaluskan struktur kulit, menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik.

Amalkan makan 3 biji tiap malam sebelum tidur.

5) Be-ONE Multi-Gel (RM44.50 100GM) (OPTIONAL)

- memecahkan lemak bawah kulit dan menghilangkan selulit

Testimoni..

kmj (6/4/2009 2:32:19 PM): so camner ngan pengambilan produk
al-manjuwi al-manjuwi (6/4/2009 2:32:43 PM): alhamdulillah..tggal sminggu lgi nk abis intecleanse 2
kmj (6/4/2009 2:33:08 PM): ada timbang ke
kmj (6/4/2009 2:33:11 PM): atau rasai apa2 kesan
al-manjuwi al-manjuwi (6/4/2009 2:33:20 PM): rgc sy minum tiap hari kdg2 sbungkus@ dua bgkus
al-manjuwi al-manjuwi (6/4/2009 2:33:50 PM): yer,,ader gak..
al-manjuwi al-manjuwi (6/4/2009 2:34:03 PM): turun 2 kg mc tu la
al-manjuwi al-manjuwi (6/4/2009 2:34:23 PM): kalo sy mkn mcm besa stiap ari xper kan kak
al-manjuwi al-manjuwi (6/4/2009 2:34:30 PM): cuma kurg la nasi tu
kmj (6/4/2009 2:35:16 PM): ye boleh
kmj (6/4/2009 2:35:26 PM): cuma kawal sket makan tu
kmj (6/4/2009 2:35:31 PM): sebenarnya diet yang betul kita kena makan
kmj (6/4/2009 2:35:36 PM): bukan tak makan langsung
kmj (6/4/2009 2:36:08 PM): sebab nanti bila kita makan apa2 kita akan jadi terlebih makan pulak
kmj (6/4/2009 2:36:11 PM): sebab dah lapar sgt
kmj (6/4/2009 2:36:16 PM): makan bertambah bnyk dari sepatutnya

mohd fariq izwan - mesir (usia 27 tahun, tinggi 178cm, berat 105kg)

Mula ambil intecleanse + red guara cafe - 14/05/2009

14/05/2009 - 04/06/2009 (lebih kurang 3 minggu turun 2kg)

al-manjuwi al-manjuwi (6/11/2009 10:17:08 PM): apa khbr
al-manjuwi al-manjuwi (6/11/2009 10:17:26 PM): alhamdulillah berat sy turun 5kg bru ni
kmj (6/11/2009 11:05:49 PM): salam
kmj (6/11/2009 11:05:52 PM): maaf baru balik kmj (6/11/2009 11:05:55 PM): br je sampai nih
kmj (6/11/2009 11:06:02 PM): yer ke
kmj (6/11/2009 11:06:06 PM): alhamdulillah

04/06/2009 - 11/06/2009 (lebih kurang seminggu turun lagi 3kg)

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:13:20 PM): salam kak

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:13:22 PM): apa khbr

kmj (7/3/2009 3:13:25 PM): slm

kmj (7/3/2009 3:13:28 PM): sihat alhamdulillah

kmj (7/3/2009 3:13:32 PM): lama tak nampak u online

kmj (7/3/2009 3:13:33 PM): gi mana

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:13:33 PM): kat kedai ke]

kmj (7/3/2009 3:13:46 PM): ada ni tengah isi dof2 belian ahli nak submit closing jun al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:13:49 PM): emm,,sy buzy skit kak bru ni

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:13:52 PM): exam

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:13:59 PM): skrg dH abis

kmj (7/3/2009 3:14:08 PM): oo

kmj (7/3/2009 3:14:12 PM): memang dah habis langsung ek

kmj (7/3/2009 3:14:15 PM): tunggu result baru balik ke

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:14:38 PM): yer...

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:14:45 PM): sy tggu result dulu

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:14:55 PM): insyaallah blik beraya dgn kuarga taun ni al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:15:29 PM):

kmj (7/3/2009 3:15:29 PM): alhamdulillah

kmj (7/3/2009 3:15:34 PM): so camner ngan berat

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:15:57 PM): alhamdulillah..berat saya skrg still 90 kg al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:16:22 PM): drpd 96 kg

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:17:11 PM): kopi guara pun ada lgi

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:17:23 PM): kwn2 saya ada tnya mkn apa jdi kurus al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:17:31 PM): saya pun kata KOPI GUARA

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:17:33 PM): hehe

kmj (7/3/2009 3:17:40 PM): oo tu kira ok tuh

kmj (7/3/2009 3:17:44 PM): ada gak penurunan

kmj (7/3/2009 3:17:52 PM): tapi biasanya lelaki lebih mudah turun berbanding pompuan kmj (7/3/2009 3:17:59 PM): mungkin pompuan ni bnyk lemak tersorok

kmj (7/3/2009 3:18:00 PM): hehehe

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:18:14 PM): pompuan ader lemak degil ker kak

kmj (7/3/2009 3:18:43 PM): ada

kmj (7/3/2009 3:18:44 PM): hahaha

kmj (7/3/2009 3:18:48 PM): kat part2 tersorok kot

kmj (7/3/2009 3:18:51 PM): tu yang susah tuh

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:18:57 PM): owh

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:19:06 PM): patut adik pompuan sy diet

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:19:13 PM): dia kat susaurunh t

al-manjuwi al-manjuwi (7/3/2009 3:19:36 PM): susah closing weight

kmj (7/3/2009 3:20:07 PM): ha tu la

11/06/2009 - 03/07/2009 - berat 90kg

No comments:

Ayatul Kursi

Ayat Seribu Dinar

CARA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN

Proses Jual Beli Mudah Je. ikuti Langkah2 dibawah

1) NAMA:

2) ALAMAT:

3) NO TEL:

4) JENIS PRODUK:

5) KUANTITI:


Email kepada saya butiran di atas:

wmolyna@yahoo.com

atau SMS/TEL : 012-99542464 / 09-8454008


Tunggu saya REPLLY email/sms anda, kemudian bolehlah

(TRANSFER AKAUN / CASH DEPOSIT / BANK IN) ke dalam salah Satu Akaun yang tertera di bawah ni, NO AKAUN AKAN DIMAKLUMKAN MELALUI EMAIL/SMS









Harap maklum.


PENGHANTARAN
  • Penghantaran dibuat pada hari isnin dan khamis melalui pos laju, parcel dan courier **produk DCL & produk kesihatan yg lain kecuali Herba MUNA ASY SYIFA dipos/courier setiap hari kecuali cuti mingguan/kelepasan am**
  • Sekiranya proses penghantaran tidak pada hari tersebut anda akan saya maklumkan
  • Kos pos akan dimaklumkan setelah pemilihan barang disahkan
  • Kami akan memaklumkan proses penghantaran setelah pembayaran diterima masuk
  • Nombor tracking anda akan saya maklumkan melalui email / cxbox


A). POSLAJU






RM6 - Sem. M'sia utk 500g pertama

RM 1 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8 - Sarawak utk 500g pertama

RM 1.50 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8- Sabah utk 500g pertama

RM 2 utk tambahan 250g berikutnya.


RM51.60-Brunei utk 500gm yang pertama

RM48 - Singapore utk 500gm yang pertama



B). POS PARCEL






*Brunei

- RM17.60 utk 250gm yang pertama

-RM2.10 setiap tambahan 250gm              

*Singapore

-RM16.50 utk 250gm yang pertama

-RM1.00 setiap tambahan 250gm

Pos parcel with tracking number

(Hanya sedikit insurance cover jika berlaku kerosakan barang-1.5% shj)


Local Delivery Standard

Sampai antara 3-7 hari bekerja


C). POS EKSPRESS
sampul RM2.50

sampul RM3

sampul RM4


D).COURIER

kos kurier adalah RM6.70 utk 3kg pertama bagi semenanjung malaysia(bandar2 utama). sabah & sarawak akan dikenakan harga berlainan**


PERHATIAN!!!!!!

PEMBELIAN BARANG MUDAH ROSAK/ FRAGILE:

*Pengguna dinasihatkan utk memilih poslaju kerana ada insuran jika berlaku kerosakan barang.

*Parcel tiada insuran.
* Risiko kerosakan diperjalanan tidak ditanggung oleh pihak kami.


PERIKSA BARANG SEBELUM TERIMA

* SILA PASTIKAN ANDA PERIKSA TERLEBIH DAHULU BARANGAN yang di terima dari pihak pos sebelum anda menandatangani borang penerimaan pengeposan tersebut (especially barangan FRAGILE, kaca, seramik, etc)

*Anda dinasihatkan tidak menandatangani borang penerimaan tersebut sekiranya
i) anda lihat kotak remuk / terbuka / koyak / rosak / etc
ii) anda dapati barang-barang tersebut rosak / pecah / patah


BARANG ROSAK/ PECAH:

ANDA DIMINTA BUAT LAPORAN di mana2 pejabat poslaju terdekat berkenaan barangan yg rosak tersebut dengan secepat yg mungkin bagi tujuan tuntutan insurans / gantian \

SILA HUBUNGI POS CARE LINE 1-300 - 300 - 300 sekiranya terdapat sebarang masalah / kelewatan dan juga untuk sebarang pertanyaan.


**ATAU ANDA BOLEH ISI PESANAN DI ORDER FORM MESRA SHOP**


Name:
Address:
Email Address:
Phone Number:
Item code & quantity:
Payment menthod: CIMB
MAYBANK
BANK ISLAM

Type of Postage: POSLAJU
POS EKSPRESS
POS PARCEL
ANY QUESTIONS?? PLEASE WRITE HERE

This form powered by Freedback