TINGGALKAN JEJAK

Sunday, May 30, 2010

AURA SERI



Aura Seri ialah adunan minyak aroma pati bunga-bungaan terpilih yang dieprtingkatkan dengan Tenaga Semsta, Tenaga Kristal, Tenaga Garam Kristal dan Tenaga Bunga Emas, mampu membangkitkan Aura anda dalam tempoh yang singkat dan mudah.

Titiskan 3-7 titis untuk mengalami mandian kerohanian yang menakjubkan aalah menyamai kekuatan mandian bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam tidak bermaya dan menyebabkan wajah anda suram, pucat, tidak berseri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress serta kurang diminati.

Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersih serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu meningkatkan seri di wajah anda. Selain dari itu, ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan lebih positif, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.

Kebaikan Aura Seri

* Menaikkan seri wajah anda

* Mempertingkatkan proses awet muda

* Memberikan ketenangan ke tahap Alpha

* Memelihara kesabaran dan kerohanian diri dalaman

* Tampil lebih berkeyakinan dan berkarisma tinggi

* Menguatkan daya penarik anda

* Menstabilkan emosi, spritual, mental dan fizikal

* Mengubah personaliti dan pemikiran ke arah yang lebih positif

* Meredakan stress dan kemurungan

* Membantu tidur nyenyak ke tahap Delta

* Mengharumkan aura tubuh anda

* Perlindungan psikik dan ganguan unsur-unsur asing

* Meningkatkan kecerdasan keharmonian diri yang tinggi

Cara Penggunaan Untuk Mandian Aura :-

Titiskan 3-7 titis Aura Seri kedalam kolah mandi. Biarkan selama 5 minit. Kemudian mandi disertakan dengan niat yang positif. Selain itu juga, Aura Seri boleh digunakan untuk mandian rendaman. Titikan 2 atau 3 Aura Seri kedalam tab mandian dan biarkan seketika sebelum berendam. Bagi yang tiada tab mandian atau kolah mandi, titiskan setitis Aura Seri kedalam gayung atau baldi sebagai bilasan yang terakhir selepas mandi. Setiap mandian aura hendaklah disertakan niat yang positif.

Untuk Penyeri Aura wajah :-

Disyorkan pemakaian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. Basahkan muka, telinga dan rambut dahulu dengan air samada air sejuk, air zam zam atau air kelapa muda untuk kesan yang lebih baik. Titiskan aura seri ditapak tangan, gosokkan dan sapukan rata dikeseluruhan bahagian muka anda dan kepala.

Apakah keistimewaan Aura Seri?

Aura seri mampu menjadikan diri kelihatan cantik, awet muda, berseri, segar dan mencerahkan kulit. Selain itu, ia juga boleh membuang toksik seperti asic, merkuri dan bahan kimia pada alat solek yang telah sebati dengan kulit. Malah boleh juga membuang sel mati dan lemak yg tidak diperlukan pada kulit. Inilah keistimewaan Aura Seri yg tidak dimiliki oleh produk kecantikan lain.

Testimoni pengguna Aura Seri

Testimoni 1

Nak share skit pengalaman kami sekeluarga menggunakan aura seri...memang sukar utk dipercaya dengan mata kasar...tapi inilah sebhgn pengalaman yg kami lalui..kita mula dgn Nia @ Aniz sendirilaa yer...nie kisah benar, seminggu pertama pakai...pastu berenti dlm 2 minggu tak konsisten, aniz collapse demam teruk 5 hari jugaklaa kalau tak ok memang kena amik darah dah...pastu baru continue semula...kebetulan baru tahu kak leila alkisahnya dealer aura dok tanya ker dia...difahamkan kalau kita ada gangguan @ tempias spesis Allah yang bertanduknie memang reaksinya begitu...aura busuk yg tak molektu akan dibersihkan...alhamdulillah lepas consult ngan kak leila without fail laanie kita gunakan aura seri @ geniustu...lain laa semangattu...hening...tenang...walau sibuk tp kita masih ada 'contact' lagi dgn dunia/role kita yg lain sbg ibu, isteri, hamba Allah...memang aniz niatpun semoga Allah tingkatkan iman, persusun perjlnan hidup sebaiknya...lapangkan kesulitan & luaskan rezeki...nikmat Allah bg bukan utk lupa tp lebih dekat padaNYA...memang syokk...aniz dpt rasakan gelombangtu berterusan dlm dirinie...tu yg share infonie dgn kak han...

Testimoni 2

Akak nak share pengalaman bersama Aura Seri & Aura Genius. Akak guna Aura Seri dah lebih seminggu skali ngan hubby...buat bilasan mandi 2x sehari...setiap pagi buat sapu kat muka utk menaikkan lagi seri wajah yg dah mmg berseri ni....wakakaka...sejarah hidup akak ni agak teruk sikit, penah kena buat kat bekas asben...puas berubat sana sini, pastu ok dah...seminggu guna Aura Seri ni, badan jd sakit2, bisa2 dan kepala jadi pening semacam...ingat xcukup minum air...so akak minumla byk2..makin menjadi2 plak..smpi xleh bangun gi keje..pastu akak tipon HQ aura seri, then tipon bapa angkat, rupanya ada lg saki baki yg lama2 dlm badan, dikeluarkan...so akak baca yasin dan minum air yasin tu dan teruskan dgn aura seri 2 x sari...alhamdullilah skang dah masuk minggu ke dua, bisa2 tu dah xde...solat pun lebih khusuk...susah nak percaya pd mata kasar, tp akak yakin AS tu membantu + doa2 selepas setiap solat... juga jiran2 mula menanya, muka akak nampak lebih berseri2, dia org tanya pakai ape....so mulala akak mempromosi AS...hopefully berhasil... AG pula akak pakai pd anak2...anak bongsu akak ni nakal dia xterhingga...suka nyakat kakak2 dia...tp sejak akak guna AG, dah makin berkurangan nakal dia, dan yg paling menyeronokkan dia makin cerdas dan kreatif...baru 3 tahun 1/2 tp kreatif...dia bleh on pc sendiri dan pasang CD pelajaran sendiri...kakak yg umur 5 tahun pun xtahu...akak yakin AG membantu sbb anak2 akak ni mmg anak2 DBrain...so AG tu sebagai booster nampak gayanya....berbaloi la akak invest kat AG...semuga anak2 akak jadi lebih mantap mindanya dan lebih kreatif utk yang baik2... Sape yg belum cuba tu, elokla invest...buang aura2 yg x elok tu untuk keharmonian rumahtangga kita dan keluarga kita...wassalam

Testimoni 3

~ Masalah Rumahtangga & Panas Baran Rakan terdekat juga dianie...memang jenis asertif, laser dan sikit panas baran...suaminya pun boleh tahan juga so secara tak langsung selalu jugaklaa terpaksa menjadi kaunselor buat mereka...alhamdulillah selepas sebulan menggunakan aura seri kini mereka suami isteri lebih ceria, harmoni dan jarang bergaduh lagi...keintiman..dan bibit kasih sayangtu semakin mekar ala-ala masa bercinta...ada ruang perbincangan...

Testimoni 4

~ Interview Nak Dapatkan Kerja & Kerenah Anak-anak Akak nie dah dekat 2 bulan mengunakan aura seri & aura genius,ingat lagi waktu pertama kali beliau hubungi ..suaranya cukup 'down'...berhenti kerja hajatnya nak berbisnes tapi takdir Allah menetukan bisnes tak menjadi ...namun atas keprihatinan seorang isteri & juga ibu...berusahalah utk mendapatkan pekerjaan alhamdulillah tak sampai seminggu pakai aura seri yang mana membantu pemantapan karisma & potensi diri...alhamdulillah beliau berjaya dlm temuduga dahpun kerja malah bertalu lagi panggilan interview ..malah anak-anak juga melihatkan perubahan diri...anak-anak tak nakal bukan budak namanya namun kini lebih terkawal & mendengar kata...

Testimoni 5

~ Masalah Gangguan Unsur Asing /metafizik... Jika dulu Aina (bukan nama sebenara) sellau runsing, murung, mudah naik angin tak tentu pasal...mudah letih..lesu...kadang seram sejuk, alhamdulillah dgn ilmu yang dikongsikan masalah tersebut berjaya beliau atasi...satu tips penting :-

1) Waktu bulan mengambang...jika dlm kalender Islam kita panggil ianya yaumulbit..hari putih..waktu ini kita sunnah utk kita berpuasa selama 3 hari berturut pd hari 13, 14 & 15 bulan Islam (laporan bulanan kita diserah pd Allah waktu inilah)...Jika ikut sirah waktu inilah HAPPY HOUR SYAITAN...(malah mengikut kitab mujarabad elakkan 'bersama' waktu ini kerana dikhuatiri benih yg terhasil akan diganggu & menyebabkan kecacatan dan seumpamanya..ilmunie banyak yg terlepas pandang)...lebihkan zikrullah, mengaji, solat sunnat dsbgnya utk mendinding diri...kalau ada suami pun sama-samalaa...

2)Waktu period ~ buat persediaan awal...dekatkan hubungan dgn Allah...time period kita zikirjerlaa..insyaAllah moga-moga makhluk yg cuba menganggu kita tidak berjaya.... Dan apabila buat mandian aura seri tu niatkanlaaa...mandi bersih2...pastu amik wudhuk...selawat & mengadap kiblat..niatkan : "Ya Allah Ya Tuhanku Aku tidak redha sekiranya makhluk halus berdamping dalam diriku..sekiranya ada Ya Allah Engkau hancurkanlaa...Engkau musnahkanlah..Engkau singkirkanlah bersama perginya air ini...semoga dgn ini aku dpt beribadat dgnMu Ya Allah dngan lebih baik & berkesan..." InsyaAllah buatlaa dengan berterusan dan OBSERVED perubahan yg dialami...umunya unsur asing mudah mendampingan kaum wanita yang agak kosong jiwanya, tertekan...banyakkan zikir..istigfar, tasbih...biar lari bertempiaran spesis bertanduk tu...

HARGA : RM68.00

KOS PENGHANTARAN PERCUMA

No comments:

Ayatul Kursi

Ayat Seribu Dinar

CARA MEMBUAT PESANAN DAN BAYARAN

Proses Jual Beli Mudah Je. ikuti Langkah2 dibawah

1) NAMA:

2) ALAMAT:

3) NO TEL:

4) JENIS PRODUK:

5) KUANTITI:


Email kepada saya butiran di atas:

wmolyna@yahoo.com

atau SMS/TEL : 012-99542464 / 09-8454008


Tunggu saya REPLLY email/sms anda, kemudian bolehlah

(TRANSFER AKAUN / CASH DEPOSIT / BANK IN) ke dalam salah Satu Akaun yang tertera di bawah ni, NO AKAUN AKAN DIMAKLUMKAN MELALUI EMAIL/SMS









Harap maklum.


PENGHANTARAN
  • Penghantaran dibuat pada hari isnin dan khamis melalui pos laju, parcel dan courier **produk DCL & produk kesihatan yg lain kecuali Herba MUNA ASY SYIFA dipos/courier setiap hari kecuali cuti mingguan/kelepasan am**
  • Sekiranya proses penghantaran tidak pada hari tersebut anda akan saya maklumkan
  • Kos pos akan dimaklumkan setelah pemilihan barang disahkan
  • Kami akan memaklumkan proses penghantaran setelah pembayaran diterima masuk
  • Nombor tracking anda akan saya maklumkan melalui email / cxbox


A). POSLAJU






RM6 - Sem. M'sia utk 500g pertama

RM 1 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8 - Sarawak utk 500g pertama

RM 1.50 utk tambahan 250g berikutnya.


RM8- Sabah utk 500g pertama

RM 2 utk tambahan 250g berikutnya.


RM51.60-Brunei utk 500gm yang pertama

RM48 - Singapore utk 500gm yang pertama



B). POS PARCEL






*Brunei

- RM17.60 utk 250gm yang pertama

-RM2.10 setiap tambahan 250gm              

*Singapore

-RM16.50 utk 250gm yang pertama

-RM1.00 setiap tambahan 250gm

Pos parcel with tracking number

(Hanya sedikit insurance cover jika berlaku kerosakan barang-1.5% shj)


Local Delivery Standard

Sampai antara 3-7 hari bekerja


C). POS EKSPRESS
sampul RM2.50

sampul RM3

sampul RM4


D).COURIER

kos kurier adalah RM6.70 utk 3kg pertama bagi semenanjung malaysia(bandar2 utama). sabah & sarawak akan dikenakan harga berlainan**


PERHATIAN!!!!!!

PEMBELIAN BARANG MUDAH ROSAK/ FRAGILE:

*Pengguna dinasihatkan utk memilih poslaju kerana ada insuran jika berlaku kerosakan barang.

*Parcel tiada insuran.
* Risiko kerosakan diperjalanan tidak ditanggung oleh pihak kami.


PERIKSA BARANG SEBELUM TERIMA

* SILA PASTIKAN ANDA PERIKSA TERLEBIH DAHULU BARANGAN yang di terima dari pihak pos sebelum anda menandatangani borang penerimaan pengeposan tersebut (especially barangan FRAGILE, kaca, seramik, etc)

*Anda dinasihatkan tidak menandatangani borang penerimaan tersebut sekiranya
i) anda lihat kotak remuk / terbuka / koyak / rosak / etc
ii) anda dapati barang-barang tersebut rosak / pecah / patah


BARANG ROSAK/ PECAH:

ANDA DIMINTA BUAT LAPORAN di mana2 pejabat poslaju terdekat berkenaan barangan yg rosak tersebut dengan secepat yg mungkin bagi tujuan tuntutan insurans / gantian \

SILA HUBUNGI POS CARE LINE 1-300 - 300 - 300 sekiranya terdapat sebarang masalah / kelewatan dan juga untuk sebarang pertanyaan.


**ATAU ANDA BOLEH ISI PESANAN DI ORDER FORM MESRA SHOP**


Name:
Address:
Email Address:
Phone Number:
Item code & quantity:
Payment menthod: CIMB
MAYBANK
BANK ISLAM

Type of Postage: POSLAJU
POS EKSPRESS
POS PARCEL
ANY QUESTIONS?? PLEASE WRITE HERE

This form powered by Freedback